Jag har aldrig arbetat en dag i hela mitt liv

Om du väljer ett arbete du älskar, eller du väljer att arbeta med din hobby så kommer du aldrig att arbeta en dag till i ditt liv.

HP4A3698

Det finns inget värre än människor som klagar och gnäller över sina arbeten. Människor som bara gnäller över sina arbeten visar tydligt att de är på fel arbetsplats.

Välj ett arbete som intresserar dig, som gör dig nyfiken så kommer du aldrig mer känna att du arbetar. Det är vad jag alltid gjort och vad jag kommer att fortsätta med tills dagen jag dör.

Den dagen jag sitter och scannar varor på Ica Maxi för jag inte har något annat val, det är den dagen jag misslyckats i mitt liv! (Jag vill tillägga att det inte är något fel att arbeta på Ica Maxi, men det är inte ett arbete jag självmant hade valt och därmed hade det heller inte gjort mig speciellt lycklig.)

Vill du följa bloggen så anmäler du bara din emailadress så får du ett mail varje gång jag skriver ett nytt inlägg.

Surfar du från en data så fyller du i din mailadress här till höger, surfar du från en surfplatta eller telefon så skrollar du längst ner på sidan och gör detsamma så får du automatiskt ett mail varje gång ett nytt inlägg publiceras.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s