Boken ”Mitt liv som hästhandlare” 

Jag har skrivit klart min bok ”Mitt liv som hästhandlare”. Jag funderar bara på hur jag ska få den publicerad. Att få den publicerad är inte det svåra. Men jag ser helst att något förlag publicerar den ”gratis” och att alla pengarna oavkortat går till Barncancerfonden.

Jag har inte skrivit boken för att på något sätt söka sympati eller för att rentvå mitt namn. Jag har gjort många dumma saker i mitt liv, men jag står för vad jag gjort och vad jag inte gjort. Jag har skrivit boken för att jag verkligen vill att folk ska veta hur det går till bakom kulisserna.

Jag klurar vidare på denna frågan och återkommer inom en snar framtid.

HP4A6604

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s