Personal som provocerar

Vissa, ja de bara måste visa att de står högre än andra, eller det är vad de tror. Pliten Ola, gillade jag faktiskt förut, men det har ändrats de senaste dagarna.

Jag frågade honom snällt och trevligt om han kunde gå in på internet och ta ett nummer till mig, men nej, det var så jävla svårt. Nästa gång ber du mig kanske logga in på Facebook till dig, sa han. Och så undrade han om jag började bli arg.

För en vecka sedan, hade jag gått in i diskussion och talat om hur jävla trög jag tycker han är, men jag har lärt mig efter mina rapporter och varningar att det är inte lönt, så jag sa bara det är bäst jag går härifrån och så gick jag.

Skitförbannad gick jag därifrån och satte mig i grupprummet. Karin och albanskan sa till mig att lugna mig, som alltid. Tänk att en sådan liten sak kan göra en så jävla förbannad!

Min Facebook uppdateras flera gånger i veckan, vad ska jag med honom till? Jag bad om ett sketet jävla telefonnummer!

Jag frågade nattpersonalen om numret några timmar senare, då gick de in och letade upp det direkt. Det bekräftar att pliten Ola bara var ute efter att provocera…

Vill du följa bloggen så anmäler du bara din emailadress så får du ett mail varje gång jag skriver ett nytt inlägg.

Surfar du från en data så fyller du i din mailadress här till höger, surfar du från en surfplatta eller telefon så skrollar du längst ner på sidan och gör detsamma så får du automatiskt ett mail varje gång ett nytt inlägg publiceras.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s