Jag trodde aldrig jag skulle bråka om ett ägg

Alltså, i min värld där jag normalt lever, så bråkar man varken om ägg, mjölk eller matlådor.

HP4A7577

När vi pratar om problem och konflikter i min värld, så är det riktiga problem.

T ex som att man nyss skickat en häst på lastbil från Sverige till Amsterdam där den ska flyga vidare till Egypten, men några timmar efter lastbilen kört inser att man glömt skicka med ett litet papper som MÅSTE med, annars kan inte hästen lastas på planet. Då har man ett litet problem som man snabbt får lösa genom att boka första bästa flyg till Amsterdam och finns det inga är det bara att sätta sig i bilen och köra.

Men just nu lever jag inte i den världen utan jag lever i en värld där man bråkar om ägg, mjölk och matlådor. De största problemen vi har kretsar kring det. Tjackpundare som inte kan läsa en matsedel och räkna ut att om vi ska göra pannkakor på onsdag och inte handlar förrän på torsdag, så kan man inte ta den sista mjölken om man vill ha flingor till frukost, utan man måste tänka till lite. Och sedan när det inte blir pannkakor så förstår de inte varför.

Vår avdelning hade köpt matlådor för någon ville ha det. Sedan hade någon lånat ut dessa matlådor till en annan avdelning. Och ja, det krigades vilt om dessa matlådor en hel eftermiddag och kväll. Vem fan bryr sig om några matlådor?!

Jag vet inte vad som förvånar mig mest, att de inte förstår bättre eller att jag verkligen tror de är smartare än de egentligen är…

Matlådorna är tillbaka.

Vi har köpt ny mjölk, men nio ägg är fortfarande spårlöst försvunna.

Vill du följa bloggen så anmäler du bara din emailadress så får du ett mail varje gång jag skriver ett nytt inlägg.

Surfar du från en data så fyller du i din mailadress här till höger, surfar du från en surfplatta eller telefon så skrollar du längst ner på sidan och gör detsamma så får du automatiskt ett mail varje gång ett nytt inlägg publiceras.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s