Det är så mycket negativitet

Jag har insett att det varit ganska mycket negativitet i mina senaste inlägg, speciellt de kring plitarna och kriminalvården. Att jag tycker som jag gör står jag för. Men ibland måste man kräka av sig…

Men jag ska sluta kalla plitjävlarna för plitjävlar, i alla fall framför dem. För tydligen får man rapport om man säger ”plitjävel”…, så extremt tramsigt att det knappt är sant.

Så jag får sluta säga det högt här inne, även om de är PLITJÄVLAR. Men vad ska de göra? Rapportera mig för något jag skrivit på min blogg? Det heter tydligen kriminalvårdare, men det namnet är för fint att använda enligt mig. Enligt andra intagna, så är jag dessutom den enda som vågar kalla dem för plitar framför dem. Alltså, what?! Lägg av!

Jag har egentligen inget emot plitarna som personer, de gör bara sitt jobb. Att de sedan valt att arbeta med sådana som oss är bara beklagligt.

Jag har svårt för myndighetspersonal, det har jag alltid haft. Speciellt när vissa tror att de är så mycket bättre än alla oss andra…

Pliten Ola sa häromdagen att han ser alla som smuts.

Alltså, vem fan säger en sådan sak egentligen?!

HP4A7329

Nej, nu blev det mycket negativitet igen och det var inte vad detta inlägget skulle handla om.

Jag återkommer.

2 reaktioner på ”Det är så mycket negativitet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s