Och så var det min tur, uppskjuten villkorlig frigivning

Att mina rapporter inte skulle leda till ett knall insåg jag efter ett par dagar, för då hade de knallat mig direkt. Istället kom beslutet idag, en vecka senare…

Inte en, inte två utan TRE varningar.

Lägg av!

HP4A7303

”Plitjävel” ledde inte bara till rapport, utan även till en varning. Jag som fått varningarna tycker så klart det var lite hårt. Men även folk på utsidan anser detsamma. En varning och två erinran kanske, men nej…

En varning kan innebära att den villkorliga frigivningen skjuts upp. Nu har jag ju inte en varning utan tre, så jag räknar inte längre med att komma ut den 7:e juni. Beslut om frigivningen ska skjutas upp eller inte meddelas först i slutet av min tid här, så de ska kunna göra en så samlad bedömning som möjligt.

Så det gäller ju att jag inte får fler varningar eller rapporter, men å andra sidan… Har jag redan fått tre varningar, så vad fan spelar det för roll om jag får 33 till? De kan ge mig 100 varningar till om de vill, men min stolthet kan de aldrig ta från mig.

Chefen, eller nej, inte chefen… hon är ju en plit hon också. Pliten Ida med lite mer makt än de andra får jag väl säga, njuter säkert av att hon tror hon tryckt till mig ordentligt och tror jag mår dåligt av det, men varningarna rör mig faktiskt inte i ryggen.

Vill du följa bloggen så anmäler du bara din emailadress så får du ett mail varje gång jag skriver ett nytt inlägg.

Surfar du från en data så fyller du i din mailadress här till höger, surfar du från en surfplatta eller telefon så skrollar du längst ner på sidan och gör detsamma så får du automatiskt ett mail varje gång ett nytt inlägg publiceras.

2 reaktioner på ”Och så var det min tur, uppskjuten villkorlig frigivning

 1. det är sorgligt att se att du inte längre har något att komma ut till. Att resonera på det sättet att det inte spelar någon roll är en uppgiven persons livssyn. Den stryka du försöker måla upp för oss läsare har just raserats. Stoltheten har du redan förlorat eftersom du sitter där du sitter. Stoltheten är tagen och du kommer inte få tillbaka den först du är stark igen. Visa oss istället att när man nått botten som du har gjort så kan man komma tillbaka som en starkare individ som fortfarande förstår att med hårt arbete som en entreprenör kan man klara sig själv hela livet och att man som stark kan stå på sina egna ben trots att man möts av obegripliga motgångar som att sitta i fängelse faktiskt är.

  Gilla

  1. Du har nog missförstått mig. Jag har massor att komma ut till och massor att se fram emot. Stoltheten har ingen tagit ifrån mig och speciellt inte pga att jag sitter inne.
   För mig är det inte någon större motgång att sitta i fängelse faktiskt. Hade du varit där så hade du förstått. Det är en nyttig upplevelse och jag kommer dra lärdom av det.

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s