Och så blev det ett knall till Ystadanstalten

Men inte mitt, än…

Vi har haft en tjej i gruppen som skapat ganska mycket drama här. Igår hade hon blivit inkallad till chefen och fick en rapport. Hon hade skickat ett brev till en kille som sitter på en sluten anstalt, och på slutna anstalter så läser plitarna ingående och utgående post innan de intagna får ta del av det. Tydligen hade hon indirekt hotat pliten Ola här med diverse grejer. Ja, jag vet ju inte exakt eftersom jag inte läst brevet.

Idag, så blev hon knallad (förflyttad) till Ystad.

HP4A7251

Allt jag hörde från de andra intagna här var hur jävla synd det var om henne och att hon inte hade hotat någon.

Jag blir så trött på att höra sådant.

Som man bäddar får man ligga, sa jag och gick därifrån.

Om hon BARA skrivit vad de andra påstår, att pliten Ola var en stor skitstövel etc, så hade jag också varit knallad för länge sedan. För jag har ju både en och två gånger skrivit dåliga saker om plitarna på min blogg, men aldrig hotat.

Men om alla andra vill tro att hon bara sagt att han är en skitstövel och fått knall för det, så får de tro det. Det visar bara vilken brist på intelligens de har…

Vill du följa bloggen så anmäler du bara din emailadress så får du ett mail varje gång jag skriver ett nytt inlägg.

Surfar du från en data så fyller du i din mailadress här till höger, surfar du från en surfplatta eller telefon så skrollar du längst ner på sidan och gör detsamma så får du automatiskt ett mail varje gång ett nytt inlägg publiceras.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s