Förhör och en handfull med rapporter

30 oktober 2015: Idag var det dags för förhör angående min rapport. Men det skulle snart visa sig att jag inte hade 1 rapport, utan en handfull med rapporter. Och alla hade jag dragit på mig under de senaste 48 timmarna.

Vissa av dem så löjliga att jag inte ens tänker kommentera dem.

Beslut om påföljd sker på måndag, säger de. Ja, vad ska jag säga? Gjort är gjort.

Indragna permissioner, varning som kan leda till uppskjuten villkorlig frigivning eller ett knall till Ystad… vem vet?…

Mentalt förbereder jag mig på att de vilken sekund som helst kan komma och hämta mig för ett knall till Ystad.

Vill du följa bloggen så anmäler du bara din emailadress så får du ett mail varje gång jag skriver ett nytt inlägg.

Surfar du från en data så fyller du i din mailadress här till höger, surfar du från en surfplatta eller telefon så skrollar du längst ner på sidan och gör detsamma så får du automatiskt ett mail varje gång ett nytt inlägg publiceras.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s