Det är precis som om de ska straffa mig

23 oktober: När någon ringer till anstalten och frågar efter mig så får anstalten inte berätta om jag är här eller inte p g a någon sekretesslag.

Jag ringde min advokat för två veckor sedan, men som alla vet så är advokater omöjliga att nå och jag lämnade ett meddelande att han skulle ringa upp, samtidigt som jag meddelar personalen att jag väntar samtal från honom och ber dem meddela mig när han ringer.

Två dagar senare har han fortfarande inte ringt… tror jag och ringer honom igen men det är samma visa. Jag skriver ett handskrivet brev och skickar till honom.

Igår, två veckor efter första samtalet hade jag fortfarande inte hört något, när chefen kommer ut till mig och säger att han ringt två gånger.

Varför har ingen sagt något?

IMG_1421

Enligt chefen Ida hade jag vid ett av tillfällena inte varit här. Var i helvete har jag då varit, undrade jag. Jag har varken varit på permission eller annat, men det kunde hon inte svara på!

Jag bad om telefonen direkt och fick ringa, men som vanligt, inget svar. Jag ber honom ringa upp och säger återigen till personalen att jag väntar samtal från min advokat samtidigt som jag ber att få bryta sekretessen.

De ska skriva ut en blankett som jag måste skriva under, men det är uppenbarligen ingen blankett de använder sig av alltför ofta för de hittar inte den inte.

Jag sätter mig i soffan och väntar när praktikanten Rebecca 30 minuter senare kommer med pappret jag ska skriva på samtidigt som hon säger: Din advokat ringde nyss tillbaka.

– VARFÖR I HELVETE KOM NI INTE MED TELEFONEN DÅ?!!

– Nej, för du hade ju inte skrivit på blanketten än.

Jävla idioter är allt jag har att tillägga!!

Vill du följa bloggen så anmäler du bara din emailadress så får du ett mail varje gång jag skriver ett nytt inlägg.

Surfar du från en data så fyller du i din mailadress här till höger, surfar du från en surfplatta eller telefon så skrollar du längst ner på sidan och gör detsamma så får du automatiskt ett mail varje gång ett nytt inlägg publiceras.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s