Intima visitationer och razzia

21 oktober: Halv tolv gick brandlarmet och snabbt befann vi oss alla på parkeringen. Två led med två meter mellan oss alla, för att sedan plockas in för noggranna visitationer. Att det skulle vara frågan om någon brand fanns inte med på kartan, vilket jag snabbt förstod.

En timme efter alarmet gått stod jag ensam kvar på parkeringen i t-shirt, resten hade efter visitationen fått samlas i gympahallen.

Jag skäms inte för att klä av mig naken, efter alla turer hos tullen känns det som en del i vardagen. Men jag hade skämtat med Karin ute på parkeringen att de skulle visitera oss på lite mer intima ställen. När hon kommer ut efter sin visitation går hon bredbent, precis som att hon fått något i röven. Hon tittar på mig och skrattar. Va fan, tänkte jag. Men det visade sig bara vara hennes sätt att ge tillbaka för mitt skämt.

När jag var klar så fick jag gå direkt till min avdelning, A. Avdelning C hade dom stängt av helt och tejpat upp lakan där så vi inte skulle kunna se in.

Några minuter senare kom de andra tjejerna tillbaka. Albanskan och Karin kom direkt fram till mig och sa: Dom sa till oss alla att vi kunde gå tillbaka till huset, men du var den enda som inte var där. Vi trodde att du fått knall, du måste sluta upp med detta, vi kommer få varsin hjärtinfarkt.

Jag skrattade och svarade: Jag ska ingenstans.

Resten av eftermiddagen var avdelning C stängd, personalen hade razzia där inne men hittade ingenting. Vad dom letade efter hade redan lämnat huset…

Allt detta för en intagen var så jävla smart att facebooka härifrån. Men utan bevis kan dom inte knalla henne… Plitarna är inte så dumma som man kan tro, men hade dom inte sovit på arbetstid så hade detta aldrig behövt ske!

Vill du följa bloggen så anmäler du bara din emailadress så får du ett mail varje gång jag skriver ett nytt inlägg.

Surfar du från en data så fyller du i din mailadress här till höger, surfar du från en surfplatta eller telefon så skrollar du längst ner på sidan och gör detsamma så får du automatiskt ett mail varje gång ett nytt inlägg publiceras.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s