Jag har två skyddsänglar

Albanskan och en svensk äldre dam som jag väljer att kalla Karin i min blogg är mina två skyddsänglar. Hade det inte varit för dom två så hade jag blivit knallad för länge sedan eller legat i en solstol i Marbella.

Albanskan vaktar mig hela tiden med sitt högeröga, hon tittar genom rummen och frågar vart den lilla flickan är. Om jag får spel knuffar hon bort mig direkt och säger åt mig att lägga av för hon vill inte jag ska bli knallad. Hon är tuff som sten och precis min typ.

Karin kramar om mig hårt varje gång hon ser att jag fortfarande är kvar efter att ha blivit inkallad till chefen eller dylikt, samtidigt som hon säger till mig: Åh Gud, det vände sig i hela min mage, jag trodde att de tagit dig. Hon har sagt att jag ska ta ut mina damp på henne istället när jag blir arg, men det är helt omöjligt. Hon är för snäll och oskyldig för det, att hon sitter här gör mig bara ledsen för hela grejen är så olycklig. Hon är den enda som inte borde sitta här med oss.

De två är värda 100 röda rosor var, alla dagar i veckan.

Jag är inte här för att skaffa mig vänner, de ”vänner” du skaffar här inne är ytliga och tillfälliga vänner. Men jag är ganska säker på att en av dessa kommer jag att ha med mig i livet flera år framöver.

Vill du följa bloggen så anmäler du bara din emailadress så får du ett mail varje gång jag skriver ett nytt inlägg.

Surfar du från en data så fyller du i din mailadress här till höger, surfar du från en surfplatta eller telefon så skrollar du längst ner på sidan och gör detsamma så får du automatiskt ett mail varje gång ett nytt inlägg publiceras.

En reaktion på ”Jag har två skyddsänglar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s