Inne på chefens kontor

16 oktober 2015: fortsättning…

In på chefens kontor kom jag och slog mig ner i en av de blå stolarna, Conny satte sig bredvid.

Chefen vände snabbt sin stol mot mig och frågade varför jag var så arg. Arg, utbrast jag, det är det sista jag är men jävligt irriterad. Jag tog återigen upp det med telefonen och då informerar hon mig om att en ny är på plats inom 30 minuter. Tänk att det skulle vara så jävla svårt!

Sedan informerade hon mig om att om man har sönder Kriminalvårdens saker så blir man ersättningsskyldig. Jag förstod direkt att praktikantElin hade skvallrat och att hon syftade på dammsugaren. Nu hade jag inte sönder dammsugaren, men kunde gladeligen göra en insättning med den summan om hon ville. Det behövdes inte, men hon ville informera mig om det samtidigt som hon informerade mig om att det fanns anstalter i detta land man kunde bli förflyttad till om man inte uppförde sig.

Ok, förflytta mig då. Jag är inte rädd för ett knall.

Det trodde hon inte heller, hon ville bara informera om det.

Till slut säger hon till mig att jag inte ska gå runt och vara så arg. Jag är inte arg, men irriterad när saker är på sandlådenivå och man inte kan få konkreta svar!

När jag gick ut genom hennes dörr så hade all irritation försvunnit.

Jag gick och hämtade min post, bakade en kladdkaka och spelade plump med kärringarna.

Vill du följa bloggen så anmäler du bara din emailadress så får du ett mail varje gång jag skriver ett nytt inlägg.

Surfar du från en data så fyller du i din mailadress här till höger, surfar du från en surfplatta eller telefon så skrollar du längst ner på sidan och gör detsamma så får du automatiskt ett mail varje gång ett nytt inlägg publiceras.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s