Plitarna och så…

Jag tänkte att jag skulle presentera plitarna lite närmare för er.

Ola: Den bästa på hela stället! Påläst och har svar på tal när man väl har en fråga, rättvis och bara bäst.

Åsa: Chefen, faktiskt också väldigt bra, hälsar alltid med ett leende och tittar alltid en i ögonen när man pratar med henne.

Conny: Ekonomiansvarig eller något, kan upplevas som bitter och det kommer ofta svordomar från hans kontor. Men med 14 intagna kvinnor som hela tiden tjatar på honom om allt plus de kvinnliga anställda så förstår jag om han ibland är trött på livet.

Mia: Min ena kontaktperson, finns inte så mycket att säga om henne, hon är varken bu eller bä.

Carro: Jobbar natt, superbra.

Jasmina: Först var hon bra, sedan fanns det en tid när hon skulle hävda sig lite, men efter att ha pratat mer med henne så är hon ganska bra och ligger lätt på topp-5-listan.

Mats: Lat! Och mig tycker han inte om, jag har för mycket frågor och det kan ju lata människor uppleva som jobbigt.

Ryskan: Jobbar natt och hon är så jävla cool. Rak och ärlig och ingen sliskig ål. För henne är man inte bara ett ”nummer” utan när hon pratar till en är det ”Hej Madde”, ”Ja Madde”, ”God natt Madde”, något som uppskattas.

Bodil: Jobbar egentligen på Tygelsjöanstalten, men är här ibland. Lugn, trevlig och harmonisk.

Elin: Praktikanten, typ 20 bast och vet ingenting så det är inte lönt att fråga henne något för svaret blir alltid; du, det vet jag inte. Hon längtar garanterat till dagen då jag försvinner.

Maggan: Efter bajsincidenten häromdagen så har jag tappat all respekt för henne. Dessutom är hon jävligt nonchalant, vilket jag inte tänkt på förrän de andra intagna påpekade det.

Rebecca: Min andra kontaktperson, också en liten praktikant i 20-årsåldern. Samma sak här som med den andra praktikanten, vet inget och frågar man något så måste hon först kolla upp det med annan personal, så då kan jag lika gärna fråga någon annan direkt.

Mette: Jobbar natt och har egentligen inget negativt att säga, heller inget positivt. Hennes bröstvårtor lyser dock upp hela rummet, kan ingen sticka henne en BH i julklapp?

Detta är mitt tycke och mina åsikter om personalen, det kan dock snabbt ändras på båda håll. Vi har några vikarier här med, men de är inte värda att nämnas.

Egentligen hade jag tänkte skriva att Maggan skulle behöva lite kuk, men va fan. Hade jag sagt det till henne live så hade det blivit en rapport direkt.

Men jag har svårt att se att de skulle kunna rapportera mig för något som står på min blogg, för det ska ju först bevisas att jag har skrivit det, och hur ska de kunna göra det? Vi har ju inga datorer med internet här inne…

Men om, så kom igen… Den som ger sig in i leken får leken tåla…

Vill du följa bloggen så anmäler du bara din emailadress så får du ett mail varje gång jag skriver ett nytt inlägg.

Surfar du från en data så fyller du i din mailadress här till höger, surfar du från en surfplatta eller telefon så skrollar du längst ner på sidan och gör detsamma så får du automatiskt ett mail varje gång ett nytt inlägg publiceras.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s