Telefonfan och konflikter

Vi är tre avdelningar här på Ringsjön och varje avdelning ska ha vars sin telefon.

Minns ni i mitt första inlägg så bloggade jag om telefontjafset? Ja, så är det varje dag! Trots det så händer inget och ingen orkar bry sig.

Så imorse slängde jag detta brevet plus den trasiga telefonen i  handen på chefen.

IMG_1409

Jag är inte mycket för att anmäla saker, jag är helt enkelt inte den typen av människa, men nu är jag där jag är och rätt ska vara rätt!

Några intagna sa till mig att om jag anmälde personalen till JO så kunde det bli problem för mig och att jag skulle anmäla anonymt. Men jag vet att en sådan anmälan inte får påverka deras beslut kring mig så jag signerade det gladeligen med mitt namn.

Vill du följa bloggen så anmäler du bara din emailadress så får du ett mail varje gång jag skriver ett nytt inlägg.

Surfar du från en data så fyller du i din mailadress här till höger, surfar du från en surfplatta eller telefon så skrollar du längst ner på sidan och gör detsamma så får du automatiskt ett mail varje gång ett nytt inlägg publiceras.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s