Det här är inget fängelse!

Precis som mina vänner tidigare talat om för mig så är en öppen anstalt inget fängelse utan snarare en fritidsgård. Och jag kan inte annat än hålla med.

Ett fängelse för mig ska vara något tufft, något där alla ens rättigheter försvinner och man ska tycka det är så hemskt att man aldrig vill begå ett brott igen.

Visst, dom har tagit min ”frihet” från mig, men det är en öppen anstalt jag sitter på så jag kan när jag vill gå ut genom dörren och dra härifrån. De hade inte märkt att jag var borta förrän några timmar senare.

Okej, det serveras ingen oxfilé och jag har inget internet. Men telefon finns och jag kan ringa till vem jag vill nästan när jag vill.

Jag har eget rum, mat på bordet varje dag och betald sysselsättning. Jag klagar inte, som ett sommarkollo på vinterhalvåret med all inclusive bekostat av skattebetalarna.

Jag var ändå i behov av lite semester, så det här är helt okej.

HP4A5661

Vill du följa bloggen så anmäler du bara din emailadress så får du ett mail varje gång jag skriver ett nytt inlägg.

Surfar du från en data så fyller du i din mailadress här till höger, surfar du från en surfplatta eller telefon så skrollar du längst ner på sidan och gör detsamma så får du automatiskt ett mail varje gång ett nytt inlägg publiceras.

En reaktion på ”Det här är inget fängelse!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s