Det är INTE jag som personligen uppdaterar bloggen och Facebook!

Jag vill bara poängtera att det inte är jag personligen som uppdaterar bloggen och Facebook. Vi har inte tillgång till internet på anstalten. Jag skriver brev som jag postar till en kompis som sköter uppdateringarna. Jag kan därför varken läsa eller svara på era mail.
.
Vill ni mig något så får ni skicka brev till:
Madeleine El Hanafi
Rönneholm 602
241 74 Stehag
Jag försöker uppdatera så ofta som möjligt. Posten töms nomalt sett här varje vardag kl 09, men det händer tyvärr att personalen ”glömmer” det ibland.
.
Vill du följa bloggen så anmäler du bara din emailadress så får du ett mail varje gång jag skriver ett nytt inlägg.
.
Surfar du från en data så fyller du i din mailadress här till höger, surfar du från en surfplatta eller telefon så skrollar du längst ner på sidan och gör detsamma så får du automatiskt ett mail varje gång ett nytt inlägg publiceras.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s