Och så bad de om ursäkt

Morgonen efter urinprovsincidenten kallade chefen in mig till sitt kontor och bad om ursäkt. Det hade blivit fel någonstans och det var ett vanligt stickprov och inget annat.

Jag tänkte väl det!

När ni på utsidan läser detta så tänker ni, småsaker att jag ens orkar bry mig. Men för det första så är det mig det drabbar om det skrivs fel saker och för det andra så tar jag extremt illa vid mig av att bli falskt anklagad för saker jag inte gjort.

Hade jag varit på utsidan så hade jag inte ens brytt mig, eftersom jag aldrig valt att vara omkring denna typen av människor. Och hade jag kommit i en sådan situation på utsidan hade jag ändå inte orkat lägga min energi på det…

Men nu är det som det är…

Vill du följa bloggen så anmäler du bara din emailadress så får du ett mail varje gång jag skriver ett nytt inlägg.

Surfar du från en data så fyller du i din mailadress här till höger, surfar du från en surfplatta eller telefon så skrollar du längst ner på sidan och gör detsamma så får du automatiskt ett mail varje gång ett nytt inlägg publiceras.

En reaktion på ”Och så bad de om ursäkt

  1. Hej kan förstå att det är tufft där inne kan ej psykiskt men fysiskt är det mycket
    Men man brukar lösa det och så länge tv-n funkar är livet gott
    Ha de bäst kram

    Liked by 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s