Jag tänkte tigga lite ..

Ja ni läste rätt, om jag har förstått det rätt så får ni skicka in tidningar och böcker till mig. Kan inte någon snäll människa som prenumererar på tidningen Ridsport skicka in den till mig när ni läst den klart?

Ja, har ni någon annan rolig tidning eller bok att skicka så in med det, jag är bara tacksam.

Allt som handlar om ridsport och travsport (Travronden har jag redan) vill jag gärna läsa. Även mode tidningar :).

Böcker är svårare eftersom jag sällan läser böcker men skicka något bra, jag har själv tagit med mig Fredrik Eklunds bok SÄLJ, det är väl den typen av bok jag gillar där jag faktiskt kan lära mig något :).

Tänk på att jag ska sitta här länge, ni kan aldrig skicka för mycket, jag kommer ha gott om tid att läsa det och jag kommer uppskatta det till max. Och nästa gång ni tänkt kasta en tidning, tänk nej fan den vill nog Hanafi ha :).

Skicka till

Madeleine El Hanafi
Rönneholm 602
241 74 Stehag

Tack 😘


5 reaktioner på ”Jag tänkte tigga lite ..

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s