Förflyttad, eller?

I måndagskväll var humöret inte på topp som ni kunde läsa. Har ni missat det så klicka här.

Jag började ångra att jag skrivit in mig, men hade jag verkligen skrivit in mig? När räknas man som inskriven egentligen? Före eller efter pisseprovet?

Jag tänkte, okej, om jag inte räknas som inskriven än så drar jag. Sverige kan knulla sig själv i röven och de kan ju bara försöka få mig utlämnad från Marocko.

Jag ringde in pliten, men fan, jag räknades redan som inskriven.

Klockade hade slagit ett på natten, fem timmar hade gått och inget hade hänt. Men hon fick sitt jävla urin, som så klart var negativt och jag kunde nu äntligen få komma in till mitt rum.

Anstalten har plats för 14 intagna fördelat på tre avdelningar. På min avdelning sitter vi bara tre stycken.

På väg till mitt rum möter jag en annan intagen i medelåldern, en albanska. Hon presenterar sig, frågar om jag vill ha mat, men nej tack. Det är mitt i natten, jag ska sova. God natt.

HP4A5136

Vill du följa bloggen så anmäler du bara din emailadress så får du ett mail varje gång jag skriver ett nytt inlägg.

Surfar du från en data så fyller du i din mailadress här till höger, surfar du från en surfplatta eller telefon så skrollar du längst ner på sidan och gör detsamma så får du automatiskt ett mail varje gång ett nytt inlägg publiceras.

En reaktion på ”Förflyttad, eller?

  1. Ja Madeleine, det blir en tuff period där inne men det visste du säkert. Sverige och fångvården går lite ut på att få människor att rätta in sig i ledet. Att kunna acceptera att man själv inte äger besluten.När man lever det liv som du gör så äger du alltid besluten-ingen bestämmer över dig!! Och det är ju så alla människor vill leva-ingen ska bestämma över mitt liv och mina val. Men hela systemet baseras på att man ska lära sig att ”gilla läget” vilket är tufft såklart. Mitt råd till dig,om du vill ha råd, är att välja själv helt enkelt….du ”väljer” själv att inrättad dig i ledet. Låt dem hållas,låt dem få sina pisseprov eller vad det nu är de vill ha. För i slutänden…så länge du sitter där så kommer de att ”bestämma” över dig och den enda som kommer ”få skit” är du.För dem är det bara ett jobb som de går ifrån då klockan är slagen. Ta beslutet själv att du bestämmer dig för att göra dem till viljes. Jag garanterar dig att din tid där kommer bli mycket enklare för dig.Det är en begränsad tid och när du väl är ute finns det ingen annan som bestämmer över dina val. Sköt om dig där inne.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s