Inskrivningen, det är redan tal om förflyttning och jag är pissed off!

I måndagskväll anlände jag till anstalten, jag blev direkt väl bemött av en kvinnlig plit.

Vi gick in i ett rum och skrev in mig, fyllde i några formulär och jag fick besvara några frågor. Sedan gick plitarna igenom de grejer jag hade med mig. Ja, det är ju civilklätt här inne så jag har mina egna kläder, skor smink och annat.

Men i skrivandes stund så är humöret inte på topp längre, eftersom jag nu sitter inlåst i ett litet rum.

Urinprov heter det, obligatoriskt jag vet. Men om jag inte är kissnödig så är jag inte, så vad händer om jag inte kissar?

Jo, jag blir inlåst i ett rum med 5 dl vatten, mer är inte tillåtet. Här har jag fyra timmar på mig att kissa, om jag inte kissat på de fyra timmarna kan jag få två timmar till. Jag sitter i mitt lilla rum när pliten kommer in, hon har pratat med chefen och jag har två alternativ. Antingen sitter jag kvar i tre timmar till och kissar jag inte under tiden så räknas provet som positivt. Eller alternativ två, jag väljer att inte sitta kvar, provet ses även då som positivt.

Det kvittar vilket jag gör, för om jag inte kissa så räknas det som urinprovsvägran.

Urinprovsvägran = positivt prov.

Positivt prov = varning + förflyttning till sluten anstalt.

Men vet ni vad? Jag kan inte bestämma över min kropp, jag kan inte trycka på en knapp som gör att jag kissar! Jag sa att dom gärna fick ta ett blodprov på mig, men det gick inte, regelverket ni vet.

Men vet ni vad? Dom kan ta sitt jävla regelverk och stoppa upp i röven på sig själva!

Jag ser fram emot en förflyttning!

Fortsättning följer…

HP4A5157

Vill du följa bloggen så anmäler du bara din emailadress så får du ett mail varje gång jag skriver ett nytt inlägg.

Surfar du från en data så fyller du i din mailadress här till höger, surfar du från en surfplatta eller telefon så skrollar du längst ner på sidan och gör detsamma så får du automatiskt ett mail varje gång ett nytt inlägg publiceras.

2 reaktioner på ”Inskrivningen, det är redan tal om förflyttning och jag är pissed off!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s