Det är värre än fängelset 

Klockan har precis slagit 07 på morgonen och jag är vaken, kroppen har själv vaknat och jag är helt klarvaken. Förmodligen för den vet vart den ska idag, trotts det så känner jag mig varken nervös eller annat.

Folk som träffat mig sista tiden säger att jag verkar väldigt glad trotts att jag ska i fängelse, och det är jag med. Det finns ingen anledning att vara ledsen eller gå runt och sura, nu är det såhär så det är bara att gilla och acceptera läget!

Men, vad jag inte gillar är att stiga upp tidigt på morgonen, det är det absolut värsta som finns och känns värre än att sitta i fängelse. Allt innan kl 10:30 är som att gå upp mitt i natten, framöver kommer det vara väckning någongång mellan 07-08 på morgonen, Fyfan säger jag bara! Och dessutom börjar dom morgonen med 30 minuters promenad..

Nä fy bara tanken får mig att må illa och börja spy, att sätta sig i en bil söderut låter plötsligt lockande igen! Jag drar täcket över huvudet några timmar till…

  

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s