Bitches nu drar jag

I bilen på väg till mitt nya hem, fängelset.Anstalten Ringsjön i stehag som ligger mitt i Skåne. Ett kvinnofängelse med plats för 14 intagna speciellt anpassat för de som har barn. Ja ni läste rätt, barn på fängelset det existerar. Bloggar om det senare. 

Glöm inte skriva brev till mig, men glöm framförallt inte att följa bloggen under min fängelsevistelse. Jag räknar med att höra ifrån mina riktiga vänner, ni som inte hör av er nu, behöver heller inte besvära er med att höra av er längre fram i livet heller. 

Breven skickar ni hit

Madeleine El Hanafi

Rönneholm 602

241 74 stehag
Vi hörs och ses snart, 😘

  

3 reaktioner på ”Bitches nu drar jag

  1. Har laddat bläckpennorna.
    Bra bild på en vacker och facinerande kvinna.
    Gilla läget och gör det bästa möjliga av det så ska du se att tiden bara rinner iväg.

    Liked by 1 person

  2. Måste bara säga att jag har nu suttit halva kvällen och läst igenom din blogg, jag ser inte ner på dig för 5 öre och tycker du ska fortsätta att stå på dig! Men jag har en liten fråga. Hur är din relation med hans dotter i nuläget? Kram på dig ☺

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s