Till mina nya läsare

Eftersom jag fått så många nya läsare på bloggen så vill jag bara göra en liten Flashback eftersom många verkar ha missat mycket..

Jag, ska sitta i fängelse, japp det är sant. Inlägget hittar du här

Däremot så har jag INTE tjänat 8,9 miljoner som många tycks tro, läs HÄR så kanske du förstår mer. 

Sen inlägget om Kalle Bengtsson som golade mig ser du här

Jag satt häktad i 4 månader med fulla restriktioner, vill du veta hur en dag i häktet med fulla restriktioner ser du så klickar du här 

Sedan så hade jag ju planer på att rymma mitt fängelsestraff, de inlägget läser du här

Vem är jag? Ja det undrar jag med ibland. Tre inlägg om mina värderingar här

Pengar kommer aldrig göra dig lycklig

Jag är en empatilös människa

Ska jag vara mig själv eller ska ja spela någon annan 

Jo och förresten, till er som missat det så är jag Muslim

Imorgon måndag eftermiddag kommer ja börja avtjäna mitt straff. Som jag sagt innan kommer jag att blogga inifrån fängelset men det kan ta ett tag för det att komma igång så under tiden får ni klara er med tidsinställda blogginlägg som kommer handla om bla

Videoblogg om urkundsförfalskningen jag även är dömd för

Videoblogg om skönhets operationer i utlandet 

• Jag arbetade för 6 kr i timmen i svenskt handelstall 

• Besök på anstalten

• Små mål inne på anstalten

• Jag stämmer en svensk monte ryttare

Och mycket mycket annat 🙂

Jo, och blom bilder kommer det bli en del av framöver, eftersom det kommer bli bild brist med tanke på vart jag ska så kommer jag att sno bilder på blommor från en av mina bästa vänner, hon tar helt fantastiska bilder. Ja ni kommer få se. Hur var det nu, det är enklare att söka förlåtelse än att be om tillstånd va?

Spana in hennes blogg här, hon fotograferar även bröllop, dop och ja allt möjligt, så om det är någon som behöver en proffs fotograf så vet ni vem ni ska ringa. Jag menar vem tror ni tar alla snygga bilder på mig?www.Frusederblad.se 

  
Vill du följa bloggen så anmäler du bara din email adress så får du ett mail varje gång jag skriver ett nytt inlägg.

Surfar du från en data så fyller du i din mail adress här till höger, surfar du från en surfplatta eller telefon så skrollar du längst ner på sidan och gör detsamma så får du automatiskt ett mail varje gång ett nytt inlägg publiceras.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s