Det är mindre än 48 timmar kvar i frihet 

På måndag, är tiden inne. Och faktiskt, så kommer jag att gå in i fängelset med ro. Jag har allt ordnat och städat på utsidan, inget som bekymrar mig eller som oroar mig. 

Hur jag ska ta vara på mina sista timmar i frihet vet jag dock inte än, imorgon blir det Köpenhamn för middag med någon som står mig väldigt närma, så mycket vet jag. 

Jag ser fram emot vad som väntar, det kommer bli en helt ny lärdom i livet. Jag ska väl inte säga det är kul, jag hade hellre legat på stranden med en cocktail i handen, men detta är något som jag faktiskt vill uppleva hur konstigt nog det än låter. Sen kanske jag hade önskat att det var en lite kortare tid och jag kunde få ha en telefon att surfa på men man kan inte få allt här i livet.

Godnatt   

2 reaktioner på ”Det är mindre än 48 timmar kvar i frihet 

  1. Det är snart 2 år sen jag åkte till Ringsjön för min semester. 😉 det kommer gå bra. De flesta i personalen är skitbra.
    Klart att de inte är roligt att vara där men det är bättre än att vara på sluten anstalt. Och du kommer få permission snabbt. Så ställ in dig så snart som möjligt så du kan få permission till jul/nyår. Bara ett tips!! =D

    Liked by 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s