Och så var det dax att ta av sig kläderna igen

Varje gång, varje gång jag kommer i tullen så vet jag vad som väntar. Hanafi in i rummet, hanafi kör till sidan, hela ens liv blottas. Dom går igenom ens saker in i minsta detalj, schampo balsam resväska allt åker i special röntgen, jag får snällt ta av mig vartenda klädesplagg när dom sedan visiterar mig och alla mina kläder.

Vart har jag varit vad har jag gjort och var ska jag, samma frågor vartenda gång. 

Jag räknar alltid med att jag ska inom tullen, så blir jag inte besviken.

Det är precis som dom har bestämt sig för att dom ska hitta något på mig, men aldrig någonsin har dom gjort det, heller inte med någon som varit i min närhet.

Jag vet att jag kommer åka in i tullen och bli grundligt visiterad och kollad, jag skulle aldrig riskera att ha med något olagligt när jag vet om det.

Borde dom inte tänka samma sak eller tror dom jag är så dum att jag någon gång ska tänka yes denna gången är dom inte där jag chansar?

Jävla idioter! Ja dom gör bara sitt jobb, men ändå! Vet ni vad det sjuka är? Jag vet varför dom stoppar mig, innan så stoppade dom mig aldrig, jag var okänd för dom tills jag blev tillsammans med en kille som suttit 8 år för bland annat grov narkotika smuggling, vapenbrott och annat sådant, dom såg mig i bilen med han över Öresundsbron ett par gånger och efter det har det varit kört. Både där och på Köpenhamns flygplats och andra tull stationer i Sverige. Nu kvittar det om jag kommer själv eller med någon annan, det blir tullrummet direkt. 

Ska jag behöva bli straffad hela livet för mitt val av x pojkvänner och vad dom har gjort sig skyldiga till?    

En reaktion på ”Och så var det dax att ta av sig kläderna igen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s