Min blogg kommer ändra riktning

Jag startade min blogg främst för att blogga om hästar men ett tag fram över så kommer det ligga lite på hyllan, även om det kommer att komma lite inlägg då och då om just hästämnet.

Jag kommer att fokusera mer på min kommande tid i anstalten, ja dit jag inte har kommit än. Jag skulle ju dit i tisdags men det kom lite i vägen. Jag kommer även att blogga en hel del om kriminalitet och om mina tankar kring det och livet i allmänhet.

Jag kommer öppet att dela med mig om saker och tankar jag enbart haft för mig själv men som jag känner att det nu är OK att dela.

En hel del video bloggande kommer det även bli på mina läsares begäran.

Jag hoppas ni får en trevlig läsning och om ni har frågor eller om det är något speciellt ni vill att jag ska blogga om så maila mig på Madeleineelhanafi@outlook.com eller skriv i kommentarsfältet.

När jag sätter mig kommer jag även att tydligt meddela här, ni missar inget jag lovar.

Tillbaka i Malmö är jag, klockan är snart 4 på morgonen och sova kan jag inte, tankarna snurrar i mitt huvud, som alltid. Vrålhungrig har jag varit hela natten, rum servicen var typ slut och när jag skulle beställa online mat så vägrade dom komma upp på mitt rum med den, hemkörning betyder fram till dörren oavsett om du bor i villa eller på hotell. Så efter två tappra försök är jag fortfarande utan mat och får nöja mig med ett choklad. Ja jo jag bor på hotell, as always.

Vi hörs imorgon. Godnatt

En reaktion på ”Min blogg kommer ändra riktning

  1. God morgon, efter att ha sett dina filmer, läst bloggen och läst andra klipp så måste jag bara gratulera!!!
    En så smart kvinna som du kommer att gå hur långt som helst. Lycka till på ”vuxen koloniet” mvh Magnus

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s