”Hon en empatilös människa som får vad hon förtjänar”

Så kommenterade någon förra veckan ”Jag hoppas du får vad du förtjänar för du verkar vara en otroligt empatilös människa och jag sympatiserar inte ett dugg med dig”
– du har rätt!
Jag har inget hjärta!

Det är därför jag köper en hel bistro på tåget till flyktingar för flera tusen.
Det är därför jag skänker pengar till dom jag anser behöver det och är värda det

Det är därför jag alltid försöker göra rätt för mig och göra upp för saker jag tidigare gjort fel i mitt liv
Det är därför jag ger mer än jag tar
Det är därför jag tar en sjuk hund på gatan i Marocko till veterinären som kostar mig flera tusen, gång på gång på gång
Det är därför jag gråter när det kommer upp massa filmer på Facebook där någon skadar en oskyldig människa
Det är bara empatilösa människor som gör så!
Du känner inte mig, uttala dig inte då.
Mina åsikter, har ingenting med empati att göra!
Jag bryr mig inte om att jag ska sitta, jag är inte rädd för att sitta.
Du tycker jag förtjänar det, jag anser att jag förhandlat till mig en ganska bra deal.

Du får tycka vad du vill, men du behöver inte vara elak.
Jag är 26 år gammal, jag har fått sett och uppleva saker du aldrig någonsin kommer få uppleva.

Jag har varit en egoist, jag har bara tänkt på mig själv, jag har aldrig brytt mig om andra, har någon stått i min väg så har jag sett till att dom flyttat sig på ett eller annat sätt för att jag ska kunna nå mitt mål.
Jag var 15 år när jag tvingades stå på egna ben, jag var 15 år när jag flyttade hemifrån och fick klara mig själv. Jag har aldrig haft en mentor, aldrig haft en förebild, jag har gjort vad jag trott varit rätt.
Men vet du vad, jag har lärt mig massor och jag har växt som person, jag är inte den jag var för 5 år sedan, jag tror på att människor kan förändras, eftersom jag är en av  de som gjort det.

Och vet du vad, jag är glad för precis allt jag gjort och varit med om, för det har gjort mig till den människan jag är idag, och hade du tagit dig tid att lära känna mig, så hade du kanske insett att jag har ett större hjärta än någon annan du någonsin kommer träffa på!

Och oavsett vilket skit jag hittat på i mina dagar, så tar jag stolt fram min hand och presenterar mig som Madeleine El Hanafi, för jag skäms inte för vem jag är eller vad du tror jag gjort.

jagjagny

5 reaktioner på ””Hon en empatilös människa som får vad hon förtjänar”

  1. Se framåt och släpp taget om de som inte ser din rätta potential, ödsla inte tid och energi på destruktiva personer, lägg den på dig själv så att du orkar blomma upp till ditt rätta jag igen! Jag är helt övertygad om att du är en STOR tillgång för många i din närhet. Framtiden är din 🙂 🙂

    Gilla

  2. Hej! Berätta lite om dig själv, varför stod du på egna ben och drog vid 15 års ålder? Dålig uppväxt? Vad säger dina föräldrar / syskon om det Du är välkommen! Blivit dömd för?

    Gilla

  3. Hej, vi känner inte varandra jag trillade in på din blogg av en slump. Men av de jag läst hittills så kan man ju knappast kalla dig empatilös . Jag ser dig som en stark kvinna som kör sitt eget race och låter inget hindra vilket jag iallafall känner är sjukt härligt! Att bara vara sig själv utan att bry sig om vad andra tycker helt underbart!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s