Nyköping har lämnat spår

 

Jag har lämnat Nyköping och är påväg söderut, Malmö rättaresagt. 
De senaste veckorna har verkligen varit omtumlande, ungefär som någon slängt in mig i en torktumlare och satt den på max.

Jag träffar nya människor i livet hela tiden och det är något jag är så glad för, nya människor öppnar nya dörrar och nya möjligheter. Unga drivna människor är något jag älskar. 

Oavaett vad som händer med Nyköping i framtiden så kommer jag alltid ha en positiv tanke om den lilla lilla staden, som jag först trodde var i storlek med Helsingborg. Ni minns väl detta inlägget där jag var helt chockad över hur liten staden var. 

Det är egentligen sjukt, hur livet kan förändras på en sekund. För 3,5 veckor sedan jagade jag och Angela en padda i vardagsrummet, samma kväll kom en helt ny person in i mitt liv. Någon som fått mig att fundera mycket över saker och ting här i livet, bara positiva tankar. 

Man kan aldrig förutspå vad som kommer att ske, men en sak har jag lärt mig och det är att allt händer av en anledning 

  

2 reaktioner på ”Nyköping har lämnat spår

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s