Godmorgon fredag

Puuh, gårdagen för mig var ganska omtumlande. Nog för att jag en gång i livet älskat turbulens så vill jag bara ha lugn och ro nu,

– något som inte verkar helt lätt att få.

Jag var inte rädd för att publicera inlägget om mitt x igår, för det kändes liksom som det inte kunde bli värre. Strax efter inlägget publicerats så hörde han mycket riktigt av sig, han bad tusen gånger om ursäkt. Han hade insett att han var en stalker och lovade att aldrig mer höra av sig, han tom ringde upp och bad om ursäkt. Det kändes så äkta, det kändes som han verkligen menade det. Det var sedan tyst från sms hela kvällen, skulle det äntligen vara över?

Men lyckan blev kort, vid 00 på natten ramlade det in nya sms, kryptiska sms som kan tolkas väldigt olika. Anklagelser och jag hade ju faktiskt ändrat om i alla bilder jag lagt ut, what? Jag orkar inte. Men jag insåg att han blir jag aldrig av med, likaväl som han lovade att inte höra av sig mer och påstod att han raderat mitt nummer så smsade han ju, numret var alltså inte raderat. Om det var en lögn, så förmodar jag att även allt annat var en lögn.

Fortsättning följer…

Idag är en ny dag, jag är fortfarande i Stockholm men det är dax att under dagen bege mig ner mot Skåne. 

Inlägget en golare har inga polare publiceras under eftermiddagen. 

Ha en fin fredag. 

3 reaktioner på ”Godmorgon fredag

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s