En golare har inga polare – Kalle Bengtsson

Är det någon som känner igen mannen till vänster på bild?
Kalle Bengtsson, Karl Erik Bengtsson eller även känd som VIDEO KALLE, från Åstorp.

kalle

Det, är Sveriges vidrigaste man, han får mig att äcklas, att vilja spy, men någonstans så vill jag ändå tacka han.

Han golade ner mig, han gav mig , år 1.5 års fängelsestraff.
En god vän till familjen, någon jag växt upp med, en god vän till min far.
När han valde att gola mig, så valde han även att gola ner sina egna barn.
Sina egna barn, förstår ni?
Det är inte första gången han golar, sist han golade så fick han en granat igenom köksfönstret.
Filmen har ni här nedan.
(Till er som prenumererar och får blogg inlägget direkt på mailen måste öppna webbadressen http://www.Madeleineelhanafi.com annars kan ni inte se filmen)

På denna länken kan ni läsa mer om handgranaten han fick i huset där kan ni även läsa er till att det var det andra sprängdådet riktat mot honom.

Jag är inte mycket för att hänga ut folk, absolut inte. Men när någon golar ner någon annan, när någon ljuger, när någon gör som han gjort, så är det inte mer än rätt. Han är egentligen inte värd ett helt inlägg, men nu fick han det ändå.

Ja ni kan tycka att han gjort samhället en tjänst, och att jag fått vad jag förtjänar, ja det är möjligt. Men det är inte det som de handlar om. Utan det handlar om att man ska städa rent framför sin egen matta först och VEM FAN golar någon o sätter sina egna barn i dåliga dagar?

Här kan ni själva läsa vad som sagts, jag döljer inget.

10735932_10202982162180271_569987728_n

12053194_10205039726018081_1023079205_n

Vad det gäller urkundsförfalskningen så kommer jag vid ett senare tillfälle att gå in på den. Det har stått i tidningar och på nätet att jag gjort mina egna veterinärintyg, det stämmer INTE.
Bara 2012 så visade åklagaren upp veterinär räkningar från 3 olika veterinärer (varav en vittnade) på ca 600.000:-.
Varför skulle jag ha veterinär räkningar på 600.000:- om jag gjort egna intyg?
Urkundsförfalskningen gällde två vaccinationer på mina EGNA hundar Nicke och Tindra.  Ni som skulle betvivla att det är sant, kan be att få ut min dom där det klart och tydligt står detta som jag skrivit här ovan.

Glöm inte att följa bloggen, sufar du från en data så fyller du i din mail adress här till höger, surfar du från en surfplatta eller telefon så skrollar du längst ner på sidan och gör detsamma så får du automatiskt ett mail varje gång ett nytt inlägg publiceras.

9 reaktioner på ”En golare har inga polare – Kalle Bengtsson

    1. What? En av de ärligaste som du känner… då tycker jag verkligen synd om dig som har den omgivningen du har, för Kalle Bengtsson är långt ifrån en människa som borde betraktas som ärlig! Inte med vad han har i sitt bagage, varken när det gäller handlingar eller ord.

      Gilla

  1. Pingback: Först golar han |

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s