Lovers vs haters

Man märker tydligt att folk väljer sida.
Antingen så älskar man mig eller så hatar man mig, så har det alltid varit och det finns liksom inget mellanting.

Jag personligen bryr mig inte om att folk tycker jag är helt dum i huvudet, för det är förmodligen ömsesidigt. 

Varför ödsla energi på människor man inte ens gillar? I dont get it..

Anyway.. Torsdag morgon och kl är bara 07?!?!

Jag vet inte vad jag gör uppe såhär tidigt, jag är ingen morgon människa men det är väl lika bra att jag vänjer mig. Idag tänker jag ta mig från Stockholm till Skåne. Ikväll eller imorgon sätter jag mig på anstalten.

Ni kommer bli uppdaterade, no worries!

Dessutom väntar ett spännande inlägg under dagen

– en golare har inga polare.

Ha en skön dag alla 🙂

3 reaktioner på ”Lovers vs haters

  1. Madde jag tycker att du är en helt underbar människa. Jag brukar säga att du är ett naturbarn. Jag säger ofta till Rebban va fan skulle vi ha gjort utan dig när vi hade hästar? Vi är dig evigt tacksam för all hjälp vi fick av dig. Tex när Alerten blev sjuk. Ha det nu så bra du nu bara kan. Kram Sudden

    Gilla

  2. Du känns väldigt äkta.När jag hörde ditt namn första gången så va det inga positiva saker jag hörde men av någon anledning så poppar du upp på mitt flöde hela tiden och varje gång går jag in och glor och kommer därifrån lite mer nyfiken och med en egen bild av dej men till skillnad från bilden jag fick så är min bild helt annorlunda 🙂 Om det är pga av bysten eller om ditt intellekt kan jag inte svara på haha men du är helt klart en väldigt spännande tjej hoppas det går bra på kåken men det finns nog ingen anledning att tro något annat /// F

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s