Sådär dagen efter, man vaknar inte upp och tänker nu ska jag begå brott

Alltså, jag vet inte vart jag ska börja.

Jag börjar med att lägga upp en ny videoblogg här nedan.
(Till er som prenumererar och får blogg inlägget direkt på mailen måste öppna webbadressen http://www.Madeleineelhanafi.com annars kan ni inte se filmen)

Vad det gäller urkundsförfalskningen så kommer jag vid ett senare tillfälle att gå in på den. Det har stått i tidningar och på nätet att jag gjort mina egna veterinärintyg, det stämmer INTE.
Bara 2012 så visade åklagaren upp veterinär räkningar från 3 olika veterinärer (varav en vittnade) på ca 600.000:-.
Varför skulle jag ha veterinär räkningar på 600.000:- om jag gjort egna intyg?
Urkundsförfalskningen gällde två vaccinationer på mina EGNA hundar Nicke och Tindra.  Ni som skulle betvivla att det är sant, kan be att få ut min dom där det klart och tydligt står detta som jag skrivit här ovan.

Glöm inte att följa bloggen, sufar du från en data så fyller du i din mail adress här till höger, surfar du från en surfplatta eller telefon så skrollar du längst ner på sidan och gör detsamma så får du automatiskt ett mail varje gång ett nytt inlägg publiceras.

3 reaktioner på ”Sådär dagen efter, man vaknar inte upp och tänker nu ska jag begå brott

  1. Hämta sopor tycker jag verkar vara ett jävla bra jobb. Nån ska ju göra det också. Jag vet inte hur du definierar ”kommit nånstans”. Alla har olika mål, finns ingen anledning att se ner på folk för det.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s