Jag ska sitta i fängelse

Vänner, bekanta och all andra som står mig närma.
Jag hoppas att ni både kan förstå och respektera mitt beslut varför jag valt att inte berätta detta för någon tidigare.

Vi gör alla våra val i livet, jag har gjort mina. Jag har gjort många dumma saker, vissa jag ångrar men inget jag skulle göra ogjort, för jag har lärt mig så mycket på vägen.

Idag tar mitt liv en helt ny vändning, som man bäddar får man ligga heter det men jag ser detta som något positivt, något jag kommer lära mig massor av och jag som människa kommer att växa ännu mer.

Jag vill poängtera att jag inte ångrar något, jag är inte stolt över det men vad som är gjort är gjort och det är helt okej med mig.
Videon är ca 12 minuter lång, ta er tid att titta och lyssna.
(Till er som prenumererar och får blogg inlägget direkt på mailen måste öppna webbadressen http://www.Madeleineelhanafi.com annars kan ni inte se filmen)

Efter detta inlägg publicerats så kommer kontakten att brytas helt. Det kommer att komma många tidsinställda inlägg som handlar mycket om detta men även om annat, och som jag säger på filmen så kommer det även att bloggas direkt ifrån mitt nya hem.

Tills vi ses och hörs igen, lev livet, lev i nuet. Imorgon kan det vara försent. Gör minst en sak om dagen som skrämmer dig. Älska dig själv och vad rädd om livet, det är den största gåvan du fått!
Cheers!

Vill ni skicka brev till mig så skickar ni det på följande adress. Skicka gärna med ett frankerat kuvert med er adress om ni vill ha svar 🙂
Madeleine El Hanafi
Rönneholm 602
241 74 Stehag

Jag blir bara glad för brev, oavsett vem det är från.

Kommande blogg inlägg de närmaste dagarna
* Han golade, han fick en granat i huset
* En dag i häktet med fulla restriktioner
* känslor tankar och mycket mycket annat.

Glöm inte att följa bloggen, sufar du från en data så fyller du i din mail adress här till höger, surfar du från en surfplatta eller telefon så skrollar du längst ner på sidan och gör detsamma så får du automatiskt ett mail varje gång ett nytt inlägg publiceras.


bc35eaf8df9d2e55b0a52ff18e1e5411

31 reaktioner på ”Jag ska sitta i fängelse

 1. ÄNTLIGEN , hoppas verkligen att du lär dig av detta och stänger ner din sk ”hästverksamhet” osar oseriös hela vägen till Finland 😉 haha ja karma är en underbar grej ! 🙌🏻🙌🏻

  Gilla

  1. Haha trög du är.. Tjejen får 1112500kr i månadslön av att sitta där, mer än vad du någonsin kommer få.. Jag skrattar åt din kommentar haha tröga folk är.. Öppen anstalt hon kan göra vad fan hon vill också, PLUS att hon kan sitta 5 månader och inte 8, summan ang månadslön jag skrev var för 8 månader.. Varsågod räkna hur mkt hon får i månaden ifall hon sitter 5 månader.. Hahaha

   Gilla

   1. Fel räknat. Man ska bara räkna den delen hon inte behöver betala i skatt. På de här 8.9 mijonerna får hon säkert göra en del avdrag. Sen beror de på hur mycket hon kan ta ut som utdelning eller som ren lön. Beror på bolagsform. Men i alla fall kan det i hennes bästa fall röra sig om ca 4.5miljoner, dvs 900’000 i månaden.

    Sen beror det på hur det här skadar hennes verksamhet. Om hon nu måste sluta med den så påvrkar det också.

    Gilla

 2. Hoppas du tar upp bloggen igen när du kommer ut. Gillar den skarpt. Brutalt rak på sak och en frisk fläkt.

  Har inte sett videon än men ska ta mig en titt. Har ju missat bakgrunden till varför du ska i fängelse men antar att det är förtjänat på något vis. All erfarenhet gör en visare och du verkar ju ha skinn på näsan så det räcker till för att du ska ta dig igenom detta.

  Gilla

 3. Måste bara säga att du är riktigt grym som har tänkt ut hela grejen och gjort det till något positivt, big up till dig och ska bli spännande att följa din blogg hädanefter! 🙂

  Gilla

 4. Jävla snyltare,vad händer om ingen betalar skatt. Sjukvård,skola,omsorg flyktingar. Hoppas du inte har och inte kommer att nyttja något av detta. Skönhetstaxerad haha ja skolan hoppade du över i alla fall.

  Gilla

 5. Det här med ”golare har inga polare”-well, det är väl ändå DU som begått ett brott. Att människor uppmärksammar det är inte brottsligt, snarare tvärtom. Varför skall du hänga ut människor som gör sin samhälleliga plikt? Som du själv sa, don’t do the crime if you can’t take the time. Och det innebär ju het enkelt att det är du som skall ta konsekvensera av ditt kriminella handlande, inte någon annan. Du gillar människor som håller brottslingar bakom ryggen, samtidigt som du avråder folk att bli tillsammans med kriminella? Verkligen märkligt. Vill du vara singel resten av livet??

  Gilla

  1. Hänga ut och hänga ut! Du kanske borde läsa de inlägget först! Jag tar mitt straff och jag är GLAD! Samhället en plikt, alltså det var inte en vanlig rumsren Svensson som golade vad tror du..
   Och vadå jag gillar folk som håller brottslingar bakom ryggen? Vad vet du om vad jag gillar eller inte? Jag har fått se och uppleva saker som du förmodligen aldrig ens ha varit med om, det handlar inte om att hålla någon bakom ryggen det handlar om att inte lägga näsan i blöt.

   Gilla

 6. Sjukt att bli häktad i fyra månader för sånt.Du får skaffa en revisor som tar hand om dina papper.Kan spara mycket bekymmer.Nu skall jag gå vidare i din spännandeoch trevliga blogg.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s