En ny vecka med många överraskningar 

Det är måndag kväll, eller snarare natt, precis hemkommen från England där jag verkligen haft två super mysiga dagar. 

Denna veckan kommer att präglas av många tuffa beslut, det tuffaste kommer vara: när är det dax att säga farväl?

Jag befinner mig just nu i Nyköping, nej jag har inte flyttat från Skåne, eller.. Alltså, jag har ingen hem okej? Nej jag vet det låter helt sjukt, men jag är hemlös, bor praktiskt taget i min resväska, precis som jag har gjort de senaste 10 åren. Jag utvecklar det en annan gång.

Denna veckan, kommer jag att dela med mig av en av mina största hemligheter, jag är en ganska öppen person, men jag har en liten hemlighet som kommer beröra alla i min närhet. Video blogg kommer ut i närmaste dagarna. 

Detta är en hemlighet jag burit med mig en längre tid, något som jag för ett par dagar sedan delade med mig av till två närma vänner, som inte kan förstå hur jag ens kan dela med mig av det här, men jag skäms inte för något och är det något jag hatar är det skitsnack!

Nu kallar sängen, vi hörs imorgon!
Bjuder på denna goda bilden, sista måltiden på flygplatsen, 8/10 möjliga 🙂  

Glöm inte att följa bloggen, sufar du från en data så fyller du i din mail adress här till höger, surfar du från en surfplatta eller telefon så skrollar du längst ner på sidan och gör detsamma så får du automatiskt ett mail varje gång ett nytt inlägg publiceras.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s