En kvinnas syn på fotboll, Manchester United – Southamptons

Okej, jag har fått en hel ny syn på detta med fotboll.
Folk har alltid sagt till mig att om du inte varit på en fotbolls match så förstår du inte.

-nu förstår jag! Igår var jag på plats i Southamptons, England och såg Southamptons spela mot Manchester United. 

Själva fotbollen intresserade väl inte mig så mycket, men det var en upplevelsen i sig som var det stora hela. 

Tydligen så ”hejade” vi på Manchester United, och såklart satt vi bland deras ”lilla” fanclub.  Och ja, vad ska man säga, det kan inte finnas någon annan sport i hela världens som har sådana supportrar som fotboll har, eller finns det?

Men jag undrar egentligen hur intresserade är de av fotbollen? Jag fick en halv galen huligan på min högersida, han var mest intresserad av att kolla till vänster och bråka med Southamptons fansen.. 

 Hade han varit så himla intresserad så hade han väl följt matchen hela tiden istället för att lägga 50% av tiden på att störa sig på andra?

Och vad är det alla spelare bölar över? Det är något speciellt med er killar, ni snubblar lite och blir liggandes precis som tyck synd om mig, innan ni kommit upp på benen har de gått två minuter, ja och om ni vill ha mer uppmärksamhet så ligger ni kvar.. För att någon ska komma och fråga hur ni mår för att ni sedan 3 minuter senare ska fortsätta spela matchen ? Det är bara pinsamt ..  Det är precis som om ni ligger kvar för att se om matchen ska blåsas av eller inte.. 

Jag kan absolut tänka mig att gå på fotboll igen, men då ska det var något som detta, premier league, fullt med folk, inte en plats ledig och ett jävla drag…

 Jag är även imponerad över hur fokuserade spelarna lyckas vara trotts detta liv och ståhej, och sedan hur tacksamma dom faktiskt är sina fans.   

Vem som vinner eller vem jag hejar på, det är inte lika viktigt, det är känslan det handlar om. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s