Drömmen om Europa är närmare än någonsin..

Från och med nu, så är jag helt neutral vad det gäller detta med flyktingarna. Det här med Syrien, jag är absolut den sista att vara rasist, men jag trodde folk flydde för att IS tagit över hela landet och det var OMÖJLIGT att vistas där? Men efter det senaste 24 timmarna pratat med mina gamla kunder där så verkar det inte vara så som är fallet?? Dom bor kvar, i lugn och ro. Rider och har sig, en har precis varit och köpt ny häst i Belgien som ska gå på flyget dit nästa vecka. Vem fan köper en häst för 500.000 SEK och flyger till ett land som media påstår inte går att vara i? Jag fick mig precis en jävla tankeställare ..

Blir så jävla trött på alla skriverier, dra bort 70% av vad det står i tidningarna så har ni den riktiga faktan! 

Absolut, att dom dödar krigar och har sig ser jag inte bort ifrån, men dom har krigat i så många andra länder i så många år utan att det varit något större ståhej om det. 

Jag tror numera
att folk flyr, för dom har chansen att fly, för nu är drömmen om Europa närmare än någonsin! 

Over and out!

  

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s