Nyköping  – Malmö – Prag

Varje dag går och man tycker inte att någonting ändras, men när man kollar flera år bakåt så har det hänt så mycket.

I mitt liv, händer det alltid massor, det vet alla som står mig närma. Snabba beslut och ändrade planer tillhör, i måndags morse när jag vakande såg jag fram emot att gå på planet mot Prag, men med en inställd operation så bokade jag istället en biljett till Nyköping.

Nyköping, där jag nu spenderat två dagar och återigen sitter på tåget på väg tillbaka till Malmö.

Staden Nyköping var inte alls som jag tänkt mig, jag missade ju lite lektioner i skolan och har hela mitt liv trott att Nyköping var något i stil med Helsingborg, bam vilket uppvaknade jag fick. Världens minsta tåg station med en liten toalett och en butik i en barack, ingen taxi så långt ögat kunde nå, inte en människa heller.

Vart fan hade jag hamnat ?

 (Bilden är tagen ifrån internet)  

Jag hade dock bara ett mission, så om jag var i LA eller öknen , kunde egentligen spela mindre roll. I en taxi kom jag och snart var jag framme.

Mitt mission är slutfört två dagar senare och jag är på väg hem igen, med mycket tankar och intryck så vet jag inte var det tar mig härnäst. 

Jag åker vidare till Prag imorgon, inte för att operera mig utan för att jag och Angela redan hade bokat allt (hon skulle komma ner två dagar efter operationen) så jag bokade om min biljett och vi tar en två dagars semester..

Vart jag är, eller vad jag gör nästa vecka, det vet jag inte längre, jag tänker leva i nuet och för första gången tänker jag följa istället för att leda.

  
Prag är fint, hittade dessa fantastiska bilder på internet. Men pricken på i:et liksom saknas..

  

Hur var det nu?

Omfamna det älska med det, jag hör rösten i bakhuvudet men jag får inte till orden i rätt ordning 

En reaktion på ”Nyköping  – Malmö – Prag

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s