Livet får verkligen sina käft smällar 

Igår var det trav derby på Jägersro, något jag sett fram emot väldigt länge. Vi satt inne i Revenue klubb med super trevlig sällskap, det var faktiskt en helt fantastiskt kul eftermiddag. Champagnen började vi korka upp vid lunch sen tog den liksom aldrig slut.

I andra loppet spelade jag, jag spelar sällan. Men jag tänkte ett två års lopp med få hästar, jag spelar 500 vinnare och plats på de som står högst i odds, chansen att någon av de ska vinna är inte troligt, men man vet aldrig… 

  
Turen var på min sida och med 3000kr spelat så kunde jag casha ut 16075 kr några minuter senare….

Men bara någon timme senare så insåg jag hur skört livet faktiskt är och saker och ting kan ändras snabbt.. Lycka och glädje kan snabbt förvandlas till ett tomrum med sorg.

Bara några timmar innan Derbyt frågade jag en gammal vän om hon skulle dit, men jag fick inget svar vilket var konstigt, för bara timmar tidigare hade hon varit online på Facebook.

Jag öppnar min Facebook och ser någon skrivit R.I.P följt av hennes namn på startsidan, det var som hela tiden stannade och allt plötsligt stod stilla. 

Det var ju bara ett par dagar sedan vi pratat?

Hon hade verkligen tjatat på mig i 2-3 veckor att komma dit och hälsa på, jag ansåg mig inte ha tid… Nu får jag aldrig mer träffa henne? Det är helt ofattbart …. 

Jag fäller sällan tårar, igårkväll började jag gråta av en helt annan anledning, men jag tror nog det hade mycket med detta att göra, för man inser verkligen hur skört livet är.

Jag biter ihop, jag går vidare! 

Idag, skulle jag flyga till Prag, jag skulle göra en skönhetsoperation, men vaknar upp till ett mail att min läkare inte vill genomföra operationen då jag är förkyld och redan har ett virus i kroppen och det kan bli svåra komplikationer om det blir infektion. 

Jag försökte muta honom, jag har levt så pass läge så att jag vet att man kan köpa det mesta. Men att dubbla operations summan och skriva på papper att jag är införstådd med riskerna verkade inte hjälpa och svaret blev nej! 

Det blev liksom svart igen, jag hade planerat detta in i minsta detalj, och nu raserade allt pga en jävla förkylning. 

Jag hade det på känn redan igår eftersom jag vet att om man är förkyld, hostar och har feber så vill dom inte söva en.

Nu var ju dock alla mina planer helt åt helvete. Och alla onda ting kommer i tre, så jag väntar på nästa slag ska komma ikväll! 

Jag tjurade lite i morse, men jag kommer över saker väldigt snabbt. 

30 minuter senare hade jag bokat biljett till ett annat ställe, in o duschen på med sminket och iväg.. Och här sitter jag nu och har annat att se fram emot.

  
Kom ihåg att allt alltid händer av en anledning även om det ibland kan vara svårt att förstå anledningen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s