Allt händer av en anledning..

Tänk er att ni har en plan, en plan ni har slipat på i över ett år, allt är planerat in i minsta detalj, och precis när allt är på väg att klaffa så bara dyker en helt främmande människa upp i ditt liv som får dig att glömma allt du planerat de senaste 12 månaderna… 

Om 3 timmar ringer klockan, jag skulle sovit för länge sedan. Om 10 timmar är jag på trav derbyt, om 48 timmar sitter jag i Prag, om 72 timmar ligger jag nyopererad.. Om en vecka skulle jag flytta, till en alldeles speciell plats.. Ja det var planen..

Jag lever alltid efter orden att man ska göra vad man känner för när man känner för det, jag känner varken för Derby, Prag eller operationer längre… 

Det är precis som någon straffat mig, genom att släppa något så fint in i mitt liv vid helt fel tillfälle..

Allt händer av en anledning, men ibland skulle jag vilja veta vad den anledningen är.

Godnatt 

3 reaktioner på ”Allt händer av en anledning..

  1. Att vara muslim har jag ingen aning om hur det är eller vad man tror styr livet men om saker och ting får en annan vändning så finns det ALLTID en anledning. Förr eller senare får man svaret bara man är lite observant 😉 Det finns ingen ”gud” som styr anser jag men däremot tror jag vi får hjälp av våra fäder som gått vidare 😉 De försöker hjälpa till så att vi inte råkar allt för illa ut.

    Gilla

  2. Det enda som är mer störande än de som tror att ”allt händer av en anledning” är faatlister. Inget händer av en ANLEDNING, det bara händer.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s