Ska jag vara mig själv eller ska jag spela någon annan

Jag vet jag har så jävla mycket attityd, när jag är trevlig kan jag ibland låta otrevlig, och när jag är otrevlig så kan folk uppfatta det väldigt fel.

Ofta när jag hör mig själv prata så säger jag; shit fan vad otrevlig och arg jag låter

– men det är jag inte.

Jag har attityd jag vet, jag säger precis vad som faller mig in men det är aldrig min mening att direkt såra någon.

Inlägget häromdagen om Gastric bypassen tog en väldans fart, så pass så jag stängde ner det efter bara 1,5 timme. Jag hade på 1,5 timme haft över 5000 läsare på bara det inlägget och kommentarerna flödade in, men någon timme senare öppnade jag upp inlägget igen, för trots allt så står jag för vad jag skrev och ja jag tycker att de flesta rent ut sagt är lata.

En bekant till mig som gjort operationen skrev efter inlägget att jag inte längre var välkommen dit, nänä då det var faktiskt heller ingen större förlust för mig!

Samtidigt ringde jag upp en annan vän som även hon gjort operationen och frågade om jag heller inte var välkommen dit mer?

Men självklart var jag det och alla får ha en åsikt

– jag tänkt väl det!

Jag brukar säga

I’ve learned that pleasing everyone is impossible, but pissing everybody off is easy and fun as hell

Och ja, det stämmer! Människor blev som galna av inlägget, det blev tom rena personhopp mot mig. Personligen så bryr jag mig inte ett dugg, för jag tar aldrig åt mig utan brukar bara driva tillbaka, vilket gör folk ännu mer galna..
Men samma kväll, pratade jag med en kille som skrev såhär till mig

”Vill inte prata om mig själv på det sättet, det är inte min stil. Föredrar att andra bildar sin egen uppfattning om mig. Men det jag kan göra, är att ge ett fint intryck. För att jag vill vara omtyckt av alla människor jag möter! ☺️ hoppas att det var svar på din första fråga!”Det fick mig att tänka…

Oavsett vad jag gör så kommer folk alltid ha förutfattade meningar,

Men vill jag vara omtyckt av alla människor jag möter eller tycker jag det är så mycket roligare att pissing everybody off?

För jag menar, det kommer varken göra till eller från om Ulla Karin tycker om mig eller inte..

Men framförallt, ska jag vara mig själv eller ska jag spela någon jag inte är för att göra alla andra nöjda ?

blogg


Jag vill åter igen tilläga att inlägget om Gastric bypassen skrev jag när jag dels var något upprörd, men de flesta är faktiskt lata.
Sjukdomar och andra saker som spelar in är inte lathet.

Sedan vad det har med saken att göra att jag inte bokfört etc det kan jag i min vildaste fantasi inte förstå, precis som att jag skulle vara en sämre människa för det. Ger det er rätten att skriva elaka saker direkt till en person?
Jag har ju faktiskt inte attackerat  en enskild person, men det verkar ni tycka är OK att göra.
Men, jag på verkas inte av det och trotts allt så tar ni er tiden att både läsa och kommentera i min blogg och det är jag tacksam för!

3 reaktioner på ”Ska jag vara mig själv eller ska jag spela någon annan

 1. Allt gillas inte men du har många tänkvärda ord, jag hade gärna suttit av lite tid för att sitta o snacka lite häst, då du varit med om en del

  Gilla

 2. Kan bara hålla med dig gällande GBP operationer och lata människor. I min bekantskap har åtta stycken fått operationen beviljad och inte en enda av dem har någon form av sjukdom eller otrolig fetma. De skulle kunna ta sig i kragen och jobba bort de 20-30 kilo övervikt som de själv tuggat sig till. Men nej, de är lata och valde en quick fix med diverse operationer efteråt för att de är utseendefixerade.

  Själv önskar jag en op pga mina sjukdomar som bryter ner min kropp i förtid. Medicinerna jag måste äta gör att jag bara går upp i vikt trots rätt mat och motion. Mina läkare säger själv att det hade varit en räddning för mig, men deras ord räknas inte hos specialisterna. Jag väger nämligen 2 kg ”för lite”och de går efter BMI. Har trots det mer än 30 kilos övervikt. Några av de bekanta har haft samma vikt som mig men ändå fått operationen. Jag som verkligen behöver den för att kunna leva ett friskare liv blir nekad.

  Hade jag haft möjlighet att betala för den själv hade jag gjort det med en gång istället för att snylta på samhället. Det enda jag vill är att bli frisk och kunna leva ett normalt liv igen…

  Som jag brukar säga; life sucks – the you die 😉

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s