Trav Westholm Fabrice Nybrink ja jag vet inte ens vad jag ska skriva som rubrik

Ju mer jag tänker på detta kring Westholm ju mer fundersam blir jag.. Kanske var det fel att skriva ut hans namn, men nu är det gjort.

Uppgiften om att det var Westholm kom från Fabrice och Fabrice fick den från journalisten på Aftonbladet. Om det inte är Westholm så har det namnet ju bara ”kommit” till på vägen.

Antingen så är det som jag tidigare skrev Nybrinks egna ord och denna ”Sveriges bästa travtränare” är bara påhitt för att han själv inte kan stå för det och därför så har han bara sagt ett namn till journalisten, eller så när journalisten ringde upp Fabrice och Fabrice ville veta vem det var så visste journalisten inte och bara sa ett namn, för vad för skada skulle det kunna ge ?

Hur jag än vrider och vänder på det så kan det inte vara på andra sätt.

Dessutom så blir Fabrice gång på gång uthängd och svartmålad i media, och att hänga ut den franska tränaren verkar vara helt ok, men att ha en stark åsikt om en svensk har ju bevisat sig vara motsatsen. 
Jag lägger det här bakom mig nu och boardar mitt plan från Barcelona till Tanger. 

En reaktion på ”Trav Westholm Fabrice Nybrink ja jag vet inte ens vad jag ska skriva som rubrik

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s