Om det inte är Westholm så ber jag om ursäkt, men borde inte Nybrink se sig om efter ett nytt jobb?

Jag sitter på flygplatsen i Danmark och väntar på mitt flyg till Marocko, samtidigt som jag skrollar runt på Facebook så ser jag att Jörgen Westholm har kommenterat de inlägg jag publicerade häromdagen.

Här ser ni mitt inlägg och här ser ni Jörgens svar
(För den äldre generationen som inte förstår var här är så klicka på HÄR ovan så tar sidan dig automatiskt vidare till rätt inlägg)

.

Att det skulle bli snack om förtal det hade jag sedan länge räknat ut, men i mina ögon är det inget förtal utan min åsikt och jag om någon är försiktig med vad jag skriver.

.

Däremot så vet jag inte om hans svar är för att skydda sig själv eller om den är sanning, om vad jag skrivit inte stämmer, och han är oskyldig så ber jag om ursäkt till Jörgen Westholm.

.

MEN, jag kan inte sluta undra över något annat, Micke Nybrink jobbar för/inom travet. Om han är anställd av TV4 eller av något trav tjohejsan det vet jag inte MEN han arbetar för travet okej??
Då kan jag inte i min stilla fantasi förstå hur han kan skriva en sådan krönika han skrev?

.

Sant eller osant, så är det INGEN bra publicitet för travsporten, folk som inte är så insatta och extrema djurvänner kommer bara tycka nej nej nej och aldrig spela på en häst eller sätta sin fot på en travbana. Och det är väl inte det vi vill??

Vi vill att travsporten ska få fler besökare, fler spelare och att han av alla människor publicerar en sådan krönika kan jag inte förstå…
Och ju mer jag tänker på det, ju mer funderar jag på om den där ”Sveriges bästa travtränare” är påhittad, och det är Nybrinks egna ord om Fabrice?

Återigen så försvarar jag inte någon och heller inte Fabrice, men en sådan krönika borde aldrig ens ha fått publicerats … Och jag börjar fundera på om en sådan som Nybrink verkligen är rätt man på rätt ställe, hjälper eller stjälper han travsporten?

6 reaktioner på ”Om det inte är Westholm så ber jag om ursäkt, men borde inte Nybrink se sig om efter ett nytt jobb?

  1. men varför backar du. du sa ju att du fått namnet från fabrice.om du fått det från säker källa så ska du väl def inte backa och skylla på annat

    Gilla

  2. Varför skyller du på Nybrink?? Jag kan inte se att han någonstans skrivit att Westholm sagt så!! Det är enbart du som skrivit hans namn i detta ärende baserat på något Fabrice sagt till dig på en middag?? Ha tillåt mig småle..

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s